Lokalmat – fra fjell til bord
Lykkelige lam
Våre lam har beitet hele sommeren på gras og urter i fjellområdene Sylan i Tydal.
Villsauens særpreg, klimaet og fjellets spesielle flora tilfører en unik smak som gir et mildt, mørt og velsmakende kjøtt.
Lam fra Gammelnorsk sau
Røkt og urøkt pinnekjøtt
Grovpølse med lam og gris (middagspølse)
Fenalår
Varmrøkt lammelår (utbenet)
Ferskt lammelår
Lammerull
Produktene er foredlet i samarbeid med Røroskjøtt og Stensåsen Reinsdyrslakteri. Produktene kan variere fra år til år.
Ta kontakt for bestilling.
Frilandsgris
Glade griser
Frilandsgrisene har gått ute hele sommeren, gravd i jorda og trasket rundt i bingen. Kjøttet er godt marmorert.
Følgende selges på forespørsel:
Hel og halv gris.
Grovpartert og finpartert gris.
Ta kontakt for bestilling
Andre produkter
Garn fra Sylan
Skinn fra Villsau
Ull fra Sylan (uvasket)
Ta kontakt for bestilling